Workshops

Workshop Beplanting of zelf uw tuin ontwerpen?workshop-tuinaanleg

Een fraaie border is de droom van elke tuinbezitter.

Bij JUKA kunt u ook terecht voor een workshop – Beplanting of workshop Tuinontwerp.

U leert bij een workshop Beplanting regels voor het aanleggen van de border, de beste condities voor je planten, de geschikte planten voor je tuin, en hoe bespaar je tijd bij het onderhoud. Tevens bespreken we een aantal vormen van plant, blad en bloeisoort.

Bij de workshop Tuinontwerp kijken we naar jou tuin, wat zijn je wensen, we kijken naar de ligging – hoeveelheid zon, wat staat erin wat behouden moet blijven.Welk materiaal wil je gebruiken enz.

JUKA Tuindesign bied je een persoonlijke en intensieve begeleiding: Ik kies er voor om maximaal 2 tuinbezitters aan de workshop te laten deelnemen. De workshops worden gegeven in het ruime atelier in Dongen waar u welkom wordt geheten met een kop koffie.

Het resultaat van het volgen van een workshop is: Gelukkig zijn met je eigen ontworpen tuin. Tijd en geld besparen met de juiste beplanting op een goede plek, zodat ze goed bloeien en groeien EN IEDER VOLLEDIG TOT HUN RECHT KOMT. DAN IS ALLEEN NOG een verzorgende hand nodig en KUN je volop van je tuin kunt genieten.

Voordat u met de workshop start ontvangt u via mail of per brief uw huiswerk. Hierin staat duidelijk aangegeven wat en hoe u dat moet doen, om zowel voor u als voor degene die de workshop geeft goed voorbereid kunnen starten.

Bent u geïnteresseerd, of wilt u meer weten?

Klik op inschrijven voor meer informatie en vul dan hier direct het inschrijfformulier workshop in of ga naar de contactpagina voor uw vragen.

Inschrijfformulier

Workshop Beplanting | Tuinontwerp

Kruis aan voor welke workshop u inschrijft:

Workshop Beplantingworkshop Tuinontwerp

Juka Tuindesign | Rieky Calis