Tarieven

Tarieven bepalen

De hoogte van het tarief voor het ontwerp is onder andere afhankelijk van de grootte van uw tuin. Uw wensen en het materiaal gebruik, bepalen uiteindelijk de kosten voor uw nieuw aan te leggen tuin. Uiteraard wordt terdege rekening gehouden met uw budget.

Na een goed gesprek (eerste gesprek is altijd gratis) waarbij al uw wensen opgenomen worden, ontvangt u een offerte met daarin de kosten voor het ontwerp.
Een ontwerp kan bestaan uit een bematings/verlichtingsplan. Een beplantingsplan met uiteraard een beplantingslijst met alle kenmerken van de beplanting. Een bijlage met sfeerbeelden van materiaal en beplanting. 3D visualisatie en natuurlijk het ontwerp zelf.
Op verzoek ontvangt u een bestek, omschrijving van het uit te voeren bouwwerk, inclusief de materialen.
In eerste instantie kan een bestek een basis vormen voor prijsvorming.

Heeft u een klein budget of wilt u uw tuin in fasen vernieuwen?

JUKA Tuindesign denkt graag met u mee om uw wensen te verwezenlijken. Neemt u dus gerust vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag bij u langs.

Kosten tuinadvies

Wilt u geen Tuinontwerp maar kunt u wel wat advies gebruiken over beplanting of de (her) inrichting van uw tuin kunt u ook JUKA Tuindesign benaderen.
Een eerste adviesbezoek aan huis wordt u aangeboden door JUKA Tuindesign. Vervolgafspraken worden in rekening gebracht.
Ook bij een eerste bezoek aan het atelier is het advies gratis, tevens zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.

Voorrijkosten

Bij het eerste (vrijblijvend) bezoek wordt u geen voorrijkosten berekend. Voor een vervolgafspraak worden er tot 30 kilometer geen voorrijkosten berekend.
Woont u verder dan 30 kilometer vanaf het atelier (Dongen), wordt u voor elke kilometer extra € 0,25 berekend.
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Rieky Calis